Collagen Booster

Collagen Booster

Met de loop der tijd wordt in onze huid de aanmaak van Collageen en Elastine steeds minder. Het speciale COLLAGEN BOOSTER licht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De behandelingen met de COLLAGEN BOOSTER zijn zeer aangenaam en heerlijk ontspannend. Met een beetje fantasie waant u zich gedurende een kwartiertje ergens op een zonnig strand. Het licht is absoluut veilig en zonder schade, waardoor geen hersteltijd nodig is. De lichtbehandelingen zijn daarmee geschikt voor alle huidtypes en leeftijden.

Collageen behandeling €49,50  

Collageen behandeling + €60,00

Collageen behandeling de luxe €85,00

Collagen Booster

Werking

De bijzonder samengestelde lichtgolven worden ontvangen door de huidcellenen de lichtsignalen prikkelen deze en zorgen ervoor dat er weer voldoende cel-energie aangemaakt wordt. Hierdoor zijn de huidcellen opnieuw in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren.

Effecten

Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen- en elastine aanmaak in onze huid. Het resultaat: een stevigere, gladdere huid met een duidelijk verjongde uitstraling.

Behandeling

Huidverbetering en Anti-aging is een proces. Onze huid heeft tijd nodig om te herstellen wat gedurende jaren is ontstaan. Vaak is na enkele behandelingen al zichtbaar dat de huid actief reageert en dat de biologische processen in gang zijn gezet. Voor constructieve en duurzame resultaten is het aan te raden de lichtbehandelingen in kuurverband te ondergaan. Voor onderhoud van het resultaat wordt aanbevolen eens in de 4 weken een behandeling met de Collageen Booster te herhalen.

Wilt u de behandeling zelf ervaren? 

Of wilt u graag eerst meer weten?